Στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2019, θα εμφανιστεί ζωντανά στον Πόρο την Πέμπτη 25 Ιουλίου, η Φωτεινή Βελεσιώτου στην παραλία ΑΝΑΣΑ στο Μεγάλο Νεώριο. 

Μετά την αξέχαστη συναυλία του καλοκαιριού του 2017, η σπουδαία ερμηνεύτρια, επιστράφει στην ρομαντική παραλία συνεχίζοντας τα μουσικά της ταξίδια και μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της.

Ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και επίσης νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε.

Για όσους είχαν την τύχη να απολάυσουν τη συναυλία της πριν από δύο χρόνια στην παραλία ΑΝΑΣΑ, η φετινή επίσκεψη της Φωτεινής Βελεσιώτου, αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού. 

Στο πλευρό της ο Σωτήρης Μπάλλας και το σταθερό της συγκρότημα που την ακολουθεί παντού. 

Μην τους χάσετε. 

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, έναρξη 21:30, παραλία ΑΝΑΣΑ, Μεγάλο Νεώριο Πόρου.