Τέλος καλό, όλα καλά για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο διένυε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που κανείς δεν γνώριζε την έκβασή της.

Τότε όλοι έκαναν λόγο για δύσκολες ώρες του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, μετά την εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική στα Βόρεια προάστια.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος είχε περάσει δύσκολα με την υγεία του καθώς το 2009 υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την καρδιά του. Το 2013 είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε ενώ ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο το 2016 με συμπτώματα εγκεφαλικού. Από τότε παρουσίαζε αστάθεια στο βάδισμά του και γι’ αυτό σε κάθε δημόσια εμφάνισή του κρατούσε μπαστούνι.

Όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν αφού ο Κωνσταντίνος πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό του κινητού του πρωτότοκου γιου του Παύλου ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές του. Μάλιστα ο τέως βασιλιάς πόζαρε με τη μεγάλη του αδυναμία, την εγγονή του Μαρία Ολυμπία κατά τη διάρκεια δείπνου της οικογένειας σε πολυτελές εστιατόριο στις Σπέτσες, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Πόρτο Χέλι όπου διαθέτει τη μόνιμη κατοικία του ο Κωνσταντίνος.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τις φήμες ότι δεν είναι καλά στην υγεία του. Χαμογελαστός και στην αγκαλιά της μεγάλης αδυναμίας του, της εγγονής του Μαρίας Ολυμπίας.