Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

Το δείπνο παρέθεσε, φυσικά, ο ηγέτης του Θρύλου και ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, να χαλαρώσουν πριν από το μεταξύ τους σπουδαίο φιλικό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουλίου.

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν αναπτύξει μία άριστη σχέση μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δεν χωρίστηκαν στο εστιατόρια, αλλά δείπνησαν όλοι μαζί, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω.

Στο δείπνο, φυσικά, εκτός από τους παίκτες των δύο ομάδων το «παρών» έδωσαν και πολλά στελέχη των διοικήσεων των δύο ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Α' Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ενώ επίσης ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της βρετανικής ομάδας, Κούλης Δουρέκας.