Στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος παικταράς έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης (25/06) και πλέον είναι πανέτοιμος να ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Ο 25χρονος αμυντικός ήταν ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταφέρνει να τον φέρνει στο Λιμάνι.

Ο Σεμέδο από την πλευρά του πίεσε πολύ την Βιγιαρεάλ για να έρθει στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο κατάφερε, με το μόνο πλέον που απομένει να είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει εν συνεχεία το νέο του συμβόλαιο στον Θρύλο.

Αμέσως μετά ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει για την Πολωνία, όπου βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», πιάνοντας αμέσως δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι τον Σεμέδο στο «Ελ. Βενιζέλος» υποδέχτηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Πορτογάλο στη χώρα μας, δείχνοντας την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι θα φοράει από τη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν αρκετά ένθερμοι, φωνάζοντας «Ολυμπιακός» και «Καλώς ήρθες παικταρά» στον Σεμέδο, ο οποίος παρά την κούραση του ταξιδιού δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους φιλάθλους της ομάδας, βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες μαζί τους.