Την παραίτησή του υπέβαλε ο επί 17 συναπτά έτη δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, κλείνοντας επίσημα ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης, υπέβαλε την παραίτησή του στο Πρωτοδικείο Αθηνών, καθώς είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β3 Εκλογικής Περιφέρειας της Αθήνας.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του που του εμπιστεύθηκαν το τιμόνι του δήμου Παλαιού Φαλήρου για 17 ολόκληρα χρόνια αναφέρει τα ακόλουθα:  

Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες,

Σήμερα υποβλήθηκε η παραίτηση μου από τη θέση του Δημάρχου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 (στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών).

Από αύριο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, μέχρι την εκλογή Δημάρχου από τον συνδυασμό του επιτυχόντος συνδυασμού για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2014-Αύγουστος 2019, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μου, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στα 17 χρόνια της Δημαρχιακής μου θητείας.

Αναφορικά με το πρόβλημα της καθαριότητας που παρουσιάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πόλη μας, αυτό οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού (οδηγών και οδοκαθαριστών) λόγω λήξης των συμβάσεων τους.

Τις επόμενες ημέρες, το πρόβλημα αυτό θα λυθεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών που αναμένεται να εκδοθεί, σύμφωνα με την οποία θα παραταθεί η διάρκεια της σύμβασης του προσωπικού στην Καθαριότητα.

Τέλος εύχομαι σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή και να είστε σίγουροι ότι από τη νέα θέση, εφόσον με επιλέξετε για βουλευτή σας, θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με τόλμη και δύναμη για το καλό της χώρας μας.

 

πηγή: kalpi19.gr