Ο νέος δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους δημότες της περιοχής, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και την ευθύνη για την δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου με ξεκάθαρη αναπτυξιακή προοπτική. Παράλληλα, αναφέρει στην ανακοινωσή του πως η ξεκάθαρη αυτή εντολή αποτελεί για τον ίδιον ύψιστη τιμή και ξεκάθαρη εντολή ώστε να εργαστεί σκληρά και αταλάντευταγια το αύρο  του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, με πνεύμα ενότητας και συναίνεσης.

Επίσης ευχαριστεί τους συνεργαστές του και τους συνδημότες του, που όλα αυτά τα χρόνια συνδιαμόρφωσαν το όραμα και το σχέδιο ανάπτυξης για τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Ενώ, παράλληλα  καλεί όλους τους συνδημότες του ανεξαρτήτως συνδυασμού και τι ψήφισαν να πορευτούνε όλοι μαζί, δίχως αποκλεισμούς και ανούσιες αντιπαραθέσεις "για να πετύχουμε στην Τροιζηνία και στα Μέθανα το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Πολλάλη:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Αισθάνομαι  ιδιαίτερη συγκίνηση και απερίγραπτη χαρά  από την απόφαση της πλειοψηφίας των εκλογέων του τόπου μας να αναθέσουν  στο Συνδυασμό «Νέα ΠΝΟΗ» την ευθύνη για τη δημιουργία ενός πραγματικά σύγχρονου Δήμου με ξεκάθαρη Αναπτυξιακή Προοπτική. 

Είναι φανερό ότι η ετυμηγορία του πρώτου γύρου των εκλογών έδωσε διακριτό προβάδισμα στο πρόγραμμα που θέσαμε  υπόψη του Λαού του Δήμου μας. Η ευρεία πλειοψηφική επιλογή εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και στον Συνδυασμό μας, όπως αποτυπώθηκε στο δεύτερο γύρο, αποτελεί για μένα υψίστη τιμή και παράλληλα ξεκάθαρη εντολή να εργαστώ σκληρά και αταλάντευτα για το αύριο του Δήμου μας με πνεύμα ενότητας και συναίνεσης.

Στους  Συνεργάτες μου και στους Συνδημότες μου, με τους οποίους εδώ και χρόνια συνδιαμορφώσαμε το όραμα και το σχέδιο ανάπτυξης για το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, οφείλω - από καρδιάς- ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ. 

Στους επικεφαλής των Συνδυασμών, επίσης, εκφράζω την εκτίμησή μου τονίζοντας ότι προσδοκώ άριστη συνεργασία στο πλαίσιο της προόδου και της ανάπτυξης του Δήμου μας. Παράλληλα, πιστεύω ότι και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι εκλεγέντες από τους άλλους Συνδυασμούς, θα δείξουν πνεύμα συνεργασίας στην κοινή προσπάθεια για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Στους Συμπατριώτες μου, που στον πρώτο γύρο τίμησαν τον Συνδυασμό «Δήμος από την αρχή»  και στο δεύτερο γύρο μού εμπιστεύθηκαν την ευθύνη να επιδιώξω τις προγραμματικές συγκλίσεις, τις συνθέσεις και τις συνεργασίες που απαιτούνται για να πάει ο Δήμος μας μπροστά, εκφράζω τη διαβεβαίωση ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω στο ακέραιο την επιλογή τους. 

Ταυτόχρονα απλώνω το χέρι μου και στους Συνδημότες εκείνους, οι οποίοι προτίμησαν το Συνδυασμό «Συμφωνία για την Τροιζηνία και τα Μέθανα» και τους καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί, δίχως αποκλεισμούς και ανούσιες αντιπαραθέσεις για να πετύχουμε στην Τροιζηνία και στα Μέθανα το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε.

Οι Εκλογές ανήκουν πια στην ιστορία. Η  προσπάθεια όλων μας για ένα Δήμο που πραγματικά μας αξίζει ξεκινάει τώρα. Σε αυτήν την πορεία  δεν περισσεύει κανένας. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου και όχι οι Συνδημότες μας.  

Τιμώντας τη λαϊκή εντολή, εργάζομαι ήδη, ώστε να είμαστε η Διοίκηση που θα πορευτεί με σύμπνοια και διαπαραταξιακή συνευθύνη για να επιτελέσει έργο δημιουργικό που θα μείνει στην ιστορία του τόπου μας. Αξιοποιώντας όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Νέους και τις Νέες, όλους τους συλλογικούς φορείς, τα Σωματεία  και  όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας, θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.  

Να είστε βέβαιοι ότι, όλοι μαζί, θα κερδίσουμε το κρίσιμο στοίχημα της ανάπτυξης και της ποιότητας της ζωής, για το σύνολο των Δημοτών μας.