Ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο συνδυασμός«Νέα ΠΝΟΗ», του υποψηφίου δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή του σε κάθε ανεξάρτητο υποψήφιο στις δημοτικές κοινότητες κάτω των 300,  οι οποίοι εκφράζονται και από τις αρχές και το πρόγραμμα της «Νέας ΠΝΟΗΣ».

Ενώ τέλος, σημειώνει πως σταθερή επιδίωξη του είναι η ενότητα των κατοίκων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και η από κοινού διαμόρφωση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Διαβάστε αναλυτικά το  Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του Σπύρου Πολλάλη

 

Όπως έχουμε δηλώσει, κατ’ επανάληψη, ο Συνδυασμός «Νέα ΠΝΟΗ» τείνει χείρα φιλίας και συνεργασίας σε όλους τους δημότες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Υπό αυτήν την έννοια εκτός από τους υποψηφίους μας, στην Κοινότητα Άνω Φαναρίου, που είναι οι κ.κ. Λεβειδιώτης Γεώργιος του Παναγιώτη (Αγία Ελένη) και Μπακάλης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου (Άνω Φανάρι) με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στεκόμαστε και σε ό,τι αφορά σε ανεξάρτητους υποψηφίους που αισθάνονται ότι οι αρχές και το πρόγραμμά μας δίνουν απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα και στα κατά τόπους προβλήματα του Δήμου μας. Άλλωστε, από την επομένη των εκλογών, υπό την ηγεσία μας, ο Δήμος θα συνεργάζεται με όλους τους υποψηφίους των κοινοτήτων, με όλους τους συνδημότες, με στόχο να παράγουμε συνθέσεις και να δίνουμε λύσεις που θα πάνε τον Δήμο μας μπροστά.

Το ίδιο ισχύει για όλες τις κοινότητες, όπου σταθερή επιδίωξή μας θα είναι η ενότητα και η από κοινού διαμόρφωση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Σπύρος Χρ. Πολλάλης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων