Μετά την έναρξη της λειτουργίας μέσα από το Διαδίκτυο, το One TV της Alter Ego επεκτείνεται, αφού ήδη εκπέμπει μέσα από το Nova Go, ενώ σύντομα θα ανέβει και στην πλατφόρμα της Cosmote TV. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να εκπέμψει και από τα δίκτυα τόσο της Vodafone όσο και της Wind. Το περιεχόμενο του νέου καναλιού είναι αλήθεια ότι προσελκύει το ενδιαφέρον και των συνδρομητικών δικτύων, τα οποία έχουν κάθε λόγο να εμπλουτίζουν το πακέτο τους με ένα αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα, υψηλού (μάλιστα) επιπέδου.

Το One TV είναι αλήθεια ότι κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του έχει καταφέρει να στείλει το μήνυμα πως πρόκειται περί ενός καλά οργανωμένου project, το οποίο, παρά το γεγονός ότι στήθηκε για να εκπέμψει διαδικτυακά, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Το κανάλι της Alter Ego, πέραν του ενημερωτικού προγράμματος, που ξεκινά κάθε ημέρα στις 4 το απόγευμα, σύντομα θα εμπλουτιστεί και με άλλες εκπομπές και ντοκιμαντέρ, που προβάλλονται σε πασίγνωστο τηλεοπτικό δίκτυο του εξωτερικού.

Παράλληλα, ενισχύεται το δυναμικό του One TV με την ολοένα και πιο εμφανή συμμετοχή δημοσιογράφων που εργάζονται σε «Νέα», «Βήμα» και in.gr. Στόχος των ανθρώπων που τρέχουν το νέο κανάλι είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τηλεθεατές να έχουν εντάξει στις επιλογές τους και το Οne TV. Από κει και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΣΡ βρίσκεται μια ανάσα πριν από τη χορήγηση άδειας στην εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάποιοι μάλιστα προσδιορίζουν αυτή την εξέλιξη αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Οne TV θα είναι πανέτοιμο να εισέλθει στο πεδίο του ανταγωνισμού.