Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Σπύρου Πολλάλη, ο οποίος διεκδικεί τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων. Δυναμικό παρών, έδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων, οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σπύρου Πολλάλη, ενώ συμμετείχαν και οι περισσότεροι από τους υποψηφίους του συνδυασμού "Νέα Πνοή".

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος του δηλώνοντας πως στόχος του είναι να δοθεί Νέα Πνοή στην περιοχή και να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του για τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, είναι η ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων καθώς και η αναβάθμιση και ανάπτυξη, της περιοχής, η οποία μπορεί να συντελεστεί μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων και ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Σημείωσε μάλιστα πως σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν αντίπαλοι και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να κερδίσουν αυτήν την πρόκληση για το καλό της περιοχής και των κατοίκων της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια: