Ξάφνιασε τους πάντες η Νίνα Κασιμάτη με το γάμο «αστραπή» που έκανε, στα αγαπημένα της Κήθυρα, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φώτη Γεωργιτσόπουλο και σε αρκετά στενό οικογενειακό κύκλο.

Ειδικότερα η Βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νησί το Μεγάλο Σάββατο για να γιορτάσει την Ανάσταση και το Πάσχα, και έμεινε μαζί με τον άντρα της στο σπίτι της οικογένειας του ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Λεοντσίνη, στο χωριό Κεραμωτό.

 Ο γάμος ήταν πολιτικός, έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα στο Κάστρο της Χώρας και έγινε από τον  Δήμαρχο του νησιού  Στράτο Χαρχαλάκη. Κουμπάροι  ήταν ο Μάνος Τριφύλλης, Φαρμακοποιός και Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων, με τη σύζυγό του Ελίνα Ιορδανίδου, γιατρό Παθολόγο.

 Σήμερα το πρωί η ίδια ανέβασε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία στην απαθανατίζεται μαζί με τον σύζυγο της στα Κήθυρα, λίγες ώρες μετά το γάμο και τονίζει πως θα γίνει και θρησκευτικός όχι όμ,ως μεσούσης της προεκλογικής περιόδου

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη

 Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές, με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ στα μηνύματα και τα τηλέφωνα με την αγάπη σας! Το Ταξίδι στα Κύθηρα είναι πάντα «άπιαστο», και για εμένα ήταν και σαν προσωπικό προσκύνημα, ανήμερα του Άη Γιωργιού, στις ρίζες του πατέρα μου που θα ήθελε να είναι δίπλα μου. Όμως η χαρά είναι για να την μοιράζεσαι με όλους όσους αγαπάς και σ’ αγαπάνε, και γι’ αυτό θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο εδώ μαζί με εσάς, τους αγαπημένους φίλους❤Δώστε μου μόνο λίγο χρόνο λόγω προεκλογικού πυρετού!

Αντεύχομαι από καρδιάς άφατη ευτυχία...