Με το σύνθημα ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και με αρκετό παλμό ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Γιώργος Κεραμίδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεραμίδας μεταξύ άλλων τόνισε: «Συνδημότισσες και συνδημότες, σήμερα ξεκινάμε και επίσημα τον προεκλογικό μας αγώνα… Έναν αγώνα τιμής και χρέους… Τιμής για την Θέση… και χρέους για τον τόπο… Τον δικό μας τόπο.

Τον τόπο μας… Βάζουμε μπροστά τις μηχανές… Φουλάρουμε.  Και αυτό γιατί σε 36 ακριβώς ημέρες, θα αναμετρηθεί το μέλλον με το παρελθόν το μπροστά με το πίσω, το νέο με το παλιό, η ανάπτυξη με τη συρρίκνωση.

Σε 36 ημέρες, θα αναμετρηθεί με το στρέμμα…. Ο τόπος μας, η γης μας, η ζωή μας…. Όμως μην ξεχνάτε, ότι η μοίρα αυτού του τόπου, δεν μετριέται με το στρέμμα. Με τις καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα. Εμπρός λοιπόν για τον Δήμο μας Τον Δήμο της καρδιάς μας. Τον Δήμο που μας ανήκει. Τον δήμο που ονειρευόμαστε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς… Όλοι μαζί για έναν Δήμο για όλους! Πάμε μπροστά»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος δήμαρχος σε ανάλογη εκδήλωση που έκανε την επομένη ημέρα, οικειοποιήθηκε τα έργα της περιφέρειας παρουσιάζοντας τα ως δικά του (!) Τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θα ξανακατέβει στις επόμενες εκλογές. Ο και από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζόμενος δήμαρχος, σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής, καταρρέει, ενώ πληθώρα στελεχών του συνδυασμού του έχουν προσχωρήσει στην παράταξη του Γιώργου Κεραμίδα.