Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφτηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφέιμ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η συνάντηση των δύο πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρα καλό κλίμα μιας και η γνωριμία και φιλία τους είναι μακροχρόνια και κρατιέται ζωντανή.

Στο επίκεντρο της συζητήσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, βρέθηκαν τόσο το μεταναστευτικό και προσφυγικό, όσο και τα Εθνικά θέματα όπου ο κ.Μεϊμαράκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις του Σεβασμιωτάτου.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα νεολαίας, νέων θέσεων εργασίας, αλλά και τρόποι ταυτόχρονης ανάπτυξης και προβολής της χώρας.  Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκε τέλος η ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου της χώρας μας, η ναυτιλία και η ανάπτυξη της Ελληνικής περιφέρειας και της ακριτικής Ελλάδας.  

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου κ.Μεϊμαράκη τονίζοντας ότι τέτοιες φωνές πρέπει ακούγονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.