Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι διεργασίες για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις εκλογές της 26ης Μαϊου. Ο Δημήτρης Στρατηγός με τον συνδυασμό «Ο Πόρος μας ενώνει», ο οποίος διεκδικεί ξανά τον Δήμο Πόρου, ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Συγκεκριμένα με τον συνδυασμό του Δημήτρη Στρατηγού, συστρατεύονται, οι: Χ. Βουγιουκλή, ο Κ. Δόσκαρης, η Μ. Μητσιοπούλου και ο Δ. Συξέρης ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Στρατηγού στους 24.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Ο Συνδυασμός «Ο Πόρος μας Ενώνει!», ανακοινώνει την παρουσίαση τεσσάρων (4) νέων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του.

Πόρος, 23 Απριλίου 2019

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες μας Ποριώτες.

Στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Στρατηγού για τη συγκρότηση μιας ενωτικής, πολυσυλλεκτικής και δημιουργικής ομάδας για το καλό του Πόρου μας, ανταποκρίνονται καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας. Που έχουν ως μοναδικό τους σκοπό, να προσφέρουν στον τόπο τους, συμβάλλοντας στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους μας.

Σας παρουσιάζουμε τέσσερις (4) ακόμη υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, δύο γυναίκες και δύο άνδρες, οι οποίοι αποτελούν πλέον, κομμάτι αυτής της προσπάθειας και οι οποίοι θα διεκδικήσουν επίσης την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, όπως και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί τους.

Πρόκειται για τους κ.κ.:

Χριστίνα Βουγιουκλή – Ιδιωτική Υπάλληλο

Κώστα Δόσκαρη – Οικονομολόγο, Φοροτεχνικό

Ματούλα Μητσιοπούλου – Ιδ. Υπάλληλο, τ. Αντιδήμαρχο

Δημήτρη Συξέρη – Επιχειρηματία

Είμαστε βέβαιοι πως θα τους περιβάλλετε και αυτούς, όπως και τους υπόλοιπους με την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί το νικηφόρο ψηφοδέλτιό μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου”