Online βρίσκεται η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πόρου. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του δήμου, ο επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί για βασικές πληροφορίες για το νησί και το ηπειρωτικό του τμήμα, για τη σύσταση του Δήμου (Δήμαρχος – Δημοτικό συμβούλιο – Επιτροπές – Υπηρεσίες Δήμου), για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, για τα νέα και τα Δελτία Τύπου του Δήμου, για τα χρήσιμα τηλέφωνα και για τις προσεχείς εκδηλώσεις. 

Ταυτόχρονα κατασκευάζεται και η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Πόρου www.visitporos.com, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη: 

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πόρου ξεκίνησε την λειτουργία της εντελώς ανανεωμένη και αναβαθμισμένη στην διεύθυνση https://www.poros.gr.

Μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα, ο αναγνώστης μπορεί να λάβει βασικές πληροφορίες για το νησί και το ηπειρωτικό του τμήμα, να ενημερωθεί για τη σύσταση του Δήμου (Δήμαρχος – Δημοτικό συμβούλιο – Επιτροπές – Υπηρεσίες Δήμου), για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, για τα νέα και τα Δελτία Τύπου του Δήμου, για τα χρήσιμα τηλέφωνα και για τις προσεχείς εκδηλώσεις, ενώ το περιεχόμενο της θα ανανεώνεται καθημερινά και θα εμπλουτίζεται, με νέες λειτουργίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Ταυτόχρονα κατασκευάζεται και η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Πόρου www.visitporos.com, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Την κατασκευή και υλοποίηση των νέων ιστοσελίδων επιμελήθηκε εντελώς δωρεάν το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, Τάσος Φιακάς, τον οποίο και ευχαριστούμε για την διαρκή προσφορά του.

πηγή: porosnews.gr