Στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου, η 4η ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη “Δημοτική Συγκοινωνία και το Κυκλοφοριακό”.

Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες συζητήσεις που είχαν ως θέματα τα καταστήματα εστίασης, τη διαχείριση και την οργάνωση του λιμανιού, και τον βιολογικό.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την συζήτηση, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Πόρου Γ. Δημητριάδη, αναλυτικά για το πως θεσμοθετούνται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για το τι ισχύει με τις υπάρχουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Απόφασης 49/1992.

Ο κ. Δημητριάδης ανέλυσε ένα προς ένα τα βήματα που χρειάζονται για να εγκριθούν οι κυκλοφοριακές μεταρρυθμίσεις στον Πόρο, ενώ, ίσως για πρώτη φορά, αναλύθηκαν οι ρυθμίσεις που ισχύουν σήμερα στον Πόρο.

Επίσης ο κ. Δημητριάδης ενημέρωσε, εξίσου αναλυτικά, για την Δημοτική Συγκοινωνία και το mini bus, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και για το τι θα αλλάξει – με τη δημοτική συγκοινωνία –  στην καθημερινότητα μας.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση (1 ώρα 39 λεπτά) και δίχως αμφιβολία θα αποκτήσετε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για το πολυσύνθετο θέμα του κυκλοφοριακού, που απασχόλησε έντονα την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο: