Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο και κάτι που της αρέσει είναι να παίρνει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων.

Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο Next Top Model όπου και έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό.

Η Δήμητρα μέσα από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση και στις φωτογραφήσεις που κάνει έχει καταφέρει να σαγηνέψει όλο το κοινό της αλλά εκεί που προκαλεί περισσότερο είναι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου ανεβάζει αρκετές προκλητικές φωτογραφίες με αποτέλεσμα να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή των ακόλουθών της.

Δείτε τις φωτογραφίες: