Μία μονομαχία με τους δύο επικρατέστερους διεκδικητές του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας προέκυψε στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης.

Ειδικότερα και ύστερα από πρόταση που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παντελής Καμάς για να διεξαχθεί debate στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου όπως τόνισε «να αναδειχθούν τα προβλήματα και να έχει ο κόσμος μια ολοκληρωμένη εικόνα» ο Χρήστος Βρεττάκος ανταποκρίθηκε, βάζοντας όμως τους δικούς του όρους.

Συγκεκριμένα είπε πως θα γίνει debate με τον κύριο Καμά, χωρίς όμως να μπουν σε αυτή τη μονομαχία οι υπόλοιπες παρατάξεις. Ενώ παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε πως τόσο ο Παναγιώτης Διαλινάκης, όσο όμως και ο εκλεκτός του ΚΚΕ Γιώργος Καλαμάρας αρνήθηκαν αμφότεροι  τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μονομαχία.

 Τη  διεξαγωγή του debate έκανε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ο δικηγόρος Παντελής Καμάς ο οποίος έγραψε πως:   

Στην σημερινή συνεδρίαση της διαπαραταξιακης ο Δήμαρχος κος Χρήστος Βρεττάκος αποδέχθηκε, Προσωπικά, την πρόταση μου για debate. Προφανώς και εγώ θα χαρώ να συνομιλήσουμε ενώπιον των πολιτών ακόμα και μόνο οι δύο μας. Με εκπλήσσει η άρνηση του κου Διαλυνακη και του κου Καλαμαρά να συμμετάσχουν σε δημόσιο διάλογο. Δεν ξέρω τι φοβούνται. Εγώ έμαθα να παίζω με επιχειρήματα και όχι με φήμες και διαδώσεις.