Η Χριστίνα Κολέτσα γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1980  στη Βέροια και μέχρι και τα 24 της χρόνια ασχολιόταν μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι το οποίο είχε σαν χόμπι.

Παράλληλα φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και κατά καιρούς εμφανιζόταν και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Με το τραγούδι αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών όταν και ξεκίνησε να τραγούδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης,έτσι την κέρδισε μόνιμα το επάγγελμα της τραγουδίστριας.

Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι "Fame Story", η αίτησή της έγινε δεκτή και παρ'ότι δεν κέρδισε την πρώτη θέση ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες στο show,έτσι έγινε και πιο γνωστή στο ευρή κοινό.

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ο Κώδικάς μου" που ήταν ένα cd-single με πέντε τραγούδια.
Επίσης την επόμενη χρονιά εμφανιζόταν και σαν ηθοποιός στο σίριαλ "Οι βαρβάτοι"."

Το 2008 ακολούθησε και δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "6η αίσθηση" και το ομώνυμο τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της Χριστίνας Κολέτσα μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μάλιστα από τις σημαντικές επιτυχίες της συγκεκριμένης χρονιάς στο Ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο. Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε ένα ακόμα cd-single με τέσσερα τραγούδια με τίτλο "Μοναδική", ενώ συμμετείχε και στην επιτυχία του συγκροτήματος Master Tempo "Πιο καλά θα περνώ".

Η Χριστίνα εκτός από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνει στην πίστα τις κάνει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω των φωτογραφιών της που ανεβάζει με αποτέλεσμα να αφήνει "άφωνους" το κοινό της.

Δείτε τις φωτογραφίες: