Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη διαφορά τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με σκορ 5-0. Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να είναι μεταξύ των κορυφαίων του Θρύλου. Κι όπως εξήγησε, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV, οι «ερυθρόλευκοι» πάντα πρέπει να έχουν υψηλό κίνητρο, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Μια «γεμάτη» εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, πολλά γκολ, πολλά γκολ και εμφάνιση από τον Ομάρ. Πώς σχολιάζεις την εικόνα της ομάδας, στη νίκη 5-0 με τον Παναιτωλικό;

«Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ επαγγελματικά, από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να μας απειλήσει, διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το κάναμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση και το γεγονός ότι σκοράραμε πέντε γκολ, αλλά κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, δείχνει πώς κάναμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Είναι το ματς αυτό μια τρανή απόδειξη πώς ο Ολυμπιακός διατηρεί ψηλά το κίνητρό του, ανεξαρτήτως συνθηκών;

«Βέβαια... Αποδείξαμε και σήμερα πώς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα... Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση, εμείς πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Κάναμε ακριβώς αυτό. Δεν έχει σημασία ποιες ήταν οι δυσκολίες της κάθε στιγμής. Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα επαγγελματίες και να έχουμε υψηλό κίνητρο και σήμερα το αποδείξαμε».

Δείτε το βίντεο: