H Τζέσικα Ζόζεφιν Βέντελ γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα. Είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια γερμανικής και λιβανέζικης καταγωγής με την μητέρα της να είναι από τη Λιβύη και ο πατέρας της Γερμανός αλλά με ελληνικές ρίζες.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Αμερική και ύστερα έζησε για λίγο στη Γερμανία. Όταν εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην Ελλάδα, φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο. Μετά το σχολείο, σπούδασε Marketing - Managment στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο Facebook όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Η Ζοζεφίν είναι περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» το 2014 αλλά τελικά ήρθε δεύτερη στον ελληνικό τελικό, χάνοντας τη πρώτη θέση από τους Freaky Fortune και RiskyKidd με το τραγούδι "Rise Up". Ιδιαίτερα γνωστή έγινε και από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου Your Face Sounds Familiar. Επίσης ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Εκεί όμως που έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram όπου κάθε μέρα μέσα από τις «ιστορίες» της και τις φωτογραφίες της έχει κάνει το κοινό της να «μένει» στο προφίλ της.

Δείτε τις φωτογραφίες της: