Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε στις 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο όπου και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με εκείνον και δείχνει πόσο περήφανη είναι μαζί του.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα, παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε.

Τα πρώτα της βήματα τα ξεκίνησε το 2005 και συγκεκριμένα στην εκπομπή δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Χωρίς ταμπού». Έπειτα άνηκε στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος», το πρωί», κάνοντας κυρίως ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Οι περισσότεροι όμως την γνώρισαν μέσα από την εκπομπή Δέστε τους πλάϊ στο Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη. Τον τελευταίο καιρό όμως είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή  «Ευτυχείτε» όπου κάθε μέρα καταφέρνει να τραβάει την προσοχή του κοινού.

Η ίδια όμως «πρωταγωνιστεί» και στα social media με τις φωτογραφίες που ανεβάζει και τους κάνει όλους να ασχολούνται ακόμη περισσότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες της: