Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία.

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε ενώ παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Η ίδια έκανε το τηλεοπτικό της ντεπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της σε καλλιστεία όπου εξελέγη και Σταρ Ελλάς. όλο αυτό της άνοιξε τον δρόμο όπου έκανε συνεργασίες με γνωστές εταιρείες και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις αλλά και σε καμπάνιες τους.

Εκείνη όμως δεν σταμάτησε εκεί διότι συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές στο ρόλο της συμπαρουσιάστριας αλλά κυρίως και ως παρουσιάστρια σε εκπομπές όπως LifeStyle, Just the 2 Of Us, Dancing with the stars και So You Think You Can Dance.

Επίσης έχει καταφέρει να διεισδύση και στον χώρο της υποκριτικής σε δύο ταινίες και μία θεατρική παράσταση σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από ότι φαίνεται αυτό το κορίτσι έχει περάσει από παντού και δεν μας χαλάει καθόλου και αυτό το αποδεικνυεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου με τις φωτογραφίες κάνει το κοινό της να «υποκλίνεται».

Δείτε τις φωτογραφίες της: