Παγκόσμια αίσθηση έχει κάνει η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει βοήθεια στους πρόσφυγες που αυτή την περίοδο βρίσκονται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα για όσους βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Με εντολή του κ. Μαρινάκη, οι κουζίνες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μαγειρεύουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού, οι οποίες μοιράζονται στους ανθρώπους που δεν έχουν πατρίδα.

Με τη χθεσινή του αναφορά το Skysports έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να καλυτερέψει τις ζωές των συνανθρώπων μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η σίτιση των προσφύγων γίνεται πρώτο θέμα σε μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα, κάτι το οποίο φανερώνει το μέγεθος αυτού του εγχειρήματος.

Συγκεκριμένα, κάνει ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτή την είδηση και επισημαίνει την πρωτοβουλία του Θρύλου να φτάσει τα 500.000 γεύματα!

Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί και σε μια περίοδο όπου όλη η Ευρώπη γενικότερα αντιμετωπίζει πρόβλημα και με την αρωγή που προσφέρει στους πρόσφυγες, δείχνει την ανθρωπιά και τη στήριξή του.

Γιατί αυτό που έχει σημασία τέτοιες στιγμές, είναι να δίνεις το χέρι στον συνάνθρωπό σου και να τον βοηθάς.

*** Διαβάστε εκτενές ρεπορτάζ από τα ξένα δίκτυα για τη δράση του Ολυμπιακού στο προσφυγικό εδώ: Ύμνοι διεθνών Μ.Μ.Ε. για Ολυμπιακό και Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)