Σε επιβεβαίωση των όσων έγραψε πρώτο το peiraiasnews.gr ο Γιώργος Παιδακάκης συμπορεύεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές  με τον Λάμπρο Μίχο και τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ»

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Παιδακακής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «έχοντας γνώση της παρακαταθήκης που άφησε ο Λάμπρος Μίχος με το έργο του στην πόλη μας, η πρόταση του να συμμετέχω στο συνδυασμό του με τιμά, με κάνει χαρούμενο, με εμπνέει να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου»

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ανταγωνισμός για τον Γιώργο Παιδακάκη θα είναι αρκετά μεγάλος, καθώς θα βρίσκεται στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Βουρλιώτη (NiVo), τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού Χρήστο Πατσατζόγλου, αλλά και τον γνωστό δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γιαγτζόγλου. οι οποίοι συνθέτουν ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής δεδομένων για την πόλη της Δυτικής Αθήνας

Αναλυτικά η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ. Παιδακάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγιά Βαρβάρα. Μένω στην πόλη που φιλοξένησε τους γονείς μου που ήρθαν από την Μάνη και την Κρήτη αντίστοιχα και είναι επιλογή μου να συνεχίσω να ζω εδώ με τη γυναίκα μου και το παιδί μου.

Για τη γενιά στην οποία ανήκω, η Αγία Βαρβάρα αποτελεί το κοινωνικό μας ενδιαίτημα κι αυτό γιατί όλοι μας πιστεύουμε, πως μοναδικό μας σπίτι είναι τα παιδικά μας χρόνια. Εδώ πήγα σχολείο έκανα φίλους, παρέες, οικογένεια.

Η Αγία Βαρβάρα όμως δεν είναι η πόλη της ακμής και της ανάπτυξης που δημιούργησαν οι γονείς μας και παρέδωσαν σε εμάς. Η πόλη κάθε μέρα βουλιάζει στην παρακμή και την ανυποληψία. Σκουπίδια παντού. Δυσοσμία. Διαλυμένες παιδικές χαρές. Σπασμένα πεζοδρόμια. Δρόμοι παγίδες για τους οδηγούς και τους πεζούς, όλα αυτά σε συνδυασμό με το σκοτάδι στις παρατημένες πλατείες και τους δημόσιους χώρους, συνθέτουν ένα τοπίο που αποτελεί πρόσφορο έδαφος για ανθρώπους με παραβατική συμπεριφορά.

Δεν είναι όμως μόνο η ανασφάλεια των κατοίκων κι όλα όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι στο διάβα του. Τα τελευταία χρόνια, με ευθύνη της παρούσας Δημοτικής Αρχής όλες οι σημαντικές υπηρεσίες του Δήμου (κοινωνικές υπηρεσίες προς παιδιά, ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, υπηρεσίες πολιτισμού και αθλητισμού) παραπαίουν εξαιτίας της απαξίωσης που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι σε αυτές, με επανειλημμένες καθυστερήσεις πληρωμών, αδιαφορία και εμπαιγμό.

Όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή την περιοχή πρέπει να βγάλουμε την πόλη από το τέλμα και το αδιέξοδο που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Οφείλουμε, να δώσουμε όραμα και προοπτική σε μία κοινωνία, η οποία εγκαταλείπει μαζικά τα τελευταία χρόνια μία πόλη, που διώχνει τα παιδιά της. Να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ξανά, μια πόλη πρότυπο, όπως ήταν μέχρι να την χτυπήσει η κρίση. Μία κρίση που συνδέθηκε στην Αγία Βαρβάρα με τις φτηνές και κοινωνικά επιζήμιες πολιτικές επιλογές.

Όλοι μας, έχουμε υποχρέωση να κάνουμε την πόλη μας όπως παλιά, καθαρή, φωτεινή, ασφαλή, με σωστές δομές, ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και ανταποδοτικότητα προς τους πολίτες. Να ξαναβρούμε το ανθρώπινο πρόσωπο που έχασε. Να ξανακάνουμε την Αγία Βαρβάρα πρότυπο και σημείο αναφοράς για την Δυτική Αθήνα και όχι μόνο. Έχοντας γνώση της παρακαταθήκης που άφησε ο Λάμπρος Μίχος με το έργο του στην πόλη μας, η πρόταση του να συμμετέχω στο συνδυασμό του με τιμά ,με κάνει χαρούμενο, με εμπνέει να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου. Κίνητρο μας το καλό της πόλης, σε μια προσπάθεια που θα κάνω μαζί με ανθρώπους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του. Άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι το ίδιο όραμα : Η Αγία Βαρβάρα μία πόλη με μέλλον, καθαρή, ανθρώπινη, με ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες της. Η Αγία Βαρβάρα στη θέση που της αξίζει. Η Αγία Βαρβάρα ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ!

Παιδακάκης Γεώργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος