Αποκλεισμό σοκ υπέστη ο Ολυμπιακός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον κόσμο και τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να είναι πικραμένοι μετά από το αποτέλεσμα του επαναληπτικού προημιτελικού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία πήγε στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και μίλησε στους παίκτες της ομάδας, τονίζοντάς τους ότι θα έπρεπε να ήταν ατσάλι κόντρα ακόμη και στα όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη. «Κόντρα στον ασύμμετρο και λυσσαλέο πόλεμο, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι. Και δεν ήμασταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης στους παίκτες της ομάδας ότι θα έπρεπε να είχαν μπει στο παιχνίδι και να είχαν πάρει την πρόκριση κόντρα σε ό,τι και αν γινόταν. Επιπλέον, επισήμανε ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και γι' αυτό η ομάδα θα έπρεπε να ήταν 10 φορές πιο ατσάλι.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου, ενώ υπογράμμισε ότι ο κόσμος και η «ερυθρόλευκη» διοίκηση νιώθουν ντροπή. «Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός, Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την ομάδα και με κάθε τρόπο, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ντροπή για το σύλλογο αυτός ο αποκλεισμός.