Ο Γιώργος Πατούλης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής επιχειρεί τη «Νέα Αρχή για την Αττική» με νέους επιστήμονες και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό, το ψηφοδέλτιο του Δυτκού Τομέα Αττικής ισχυροποιείται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του οικονομολόγου και επί πολλές θητείες Αντιδημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Ανδρέα Λεωτσάκου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυναμική υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη και αναμφισβήτητα για ένα δυνατό όνομα στην Δυτική Αθήνα.

Ο Ανδρέας Λεωτσάκος είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006, έχοντας διατελέσει επικεφαλής δημοτικών Οργανισμών, μέλος δημοσίων Οργανισμών και Αντιδήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δήλωσε: «Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγω να περάσω τα σύνορα της πόλης μου και να σταθώ στο πλευρό του Γ. Πατουλη για μια ουσιαστική «Νέα Αρχή για την Αττική». Πιστεύω στο εγχείρημα αυτό και πως με την εκλογή του ο Γιώργος Πατούλης θα αποδείξει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι παιχνιδάκι στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν τη γνώση και την εμπειρία. Έχω συνεργαστεί μαζί του για πολλά χρόνια μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε. αλλά και του Δικτύου Πόλεων Υγείας και αναγνωρίζω την εργατικότητα κ αποτελεσματικότητα του.

Από πλευράς μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε οι Δήμοι της δυτικής Αθήνας να εκσυγχρονιστούν και να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις άλλες περιοχές της Αττικής. Μέσω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας πιστεύω θα καταφέρουμε όσα οι άλλοι θεωρούσαν ακατόρθωτα.»