Τι γλέντι ήταν αυτό! Τι πάρτι ήταν αυτό! Ερυθρόλευκο και Πειραιώτικο! Με… καλεσμένη την ΑΕΚ. Ο Θρύλος την ξεφτίλισε με 4άρα στο δεύτερο ημίχρονο. Εξαιρετική μπάλα για τους «ερυθρόλευκους» που κυριάρχησαν ολοκληρωτικά από το 46 και μετά, κάνοντας… πλάκα στην ομάδα του Χιμένεθ. Με τον Φορτούνη ηγέτη, να σκοράρει δύο γκολ, ενώ σκόρερ ήταν ακόμα οι Καμαρά και Χασάν.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

3' 0-1 Λάθος πάσα του Βούκοβιτς, ο Κλωναρίδης έκλεψε την μπάλα, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σα έκανε κακή απόκρουση και ο Πόνσε πλάσαρε σε κενή εστία.
18' Ο Μεριά κατέβασε την μπάλα, πάσαρε στον Φορτούνη που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντίας να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Μπάρκα.

22' Λάθος του Τσόσιτς, ο Χασάν έκλεψε την μπάλα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά γύρισε λανθασμένα την μπάλα για τον επερχόμενο Φορτούνη που αστόχησε από πλεονεκτική θέση!

25' Αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μάνταλος βρέθηκε σε θέση βολής με τον Σα να κάνει σωτήρια επέμβαση.

26' Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Σα να διώχνει σε κόρνερ.

37' Νέο λάθος από τον Σισέ που παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, με τον Σα να σώζει, διώχνοντας σε κόρνερ.

50' 1-1 Φάση διαρκείας με τον Ποντένσε να κάνει το γυριστό, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, στρώθηκε στον Καμαρά που με δυνατό σουτ την έστειλε την αριστερή γωνία του Μπάρκα.

64' Σέντρα του Φορτούνη από τα δεξιά, ο Χασάν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

72' 2-1 Ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, προχώρησε και όταν μπήκε σε αυτή με δυνατό σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάρκα.

82' Συνεργασία Ποντένσε και Φορτούνη, σούταρε ο αρχηγός, η μπάλα πάνω από την εστία του Μπάρκα.

83' 3-1 Γέμισμα του Τοροσίδη, ο Ποντένσε κατέβασε την μπάλα, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Χασάν νίκησε τον Μπάρκα.

87' 4-1 Κάθετη πάσα του Γκιλιέρμε για τον Φορτούνη που πέρασε και τον Μπάρκα και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Γερμανός διαιτητής Στίλερ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καμαρά (71'), Γκιλιέρμε (89') και Οικονόμου (40').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς (46' Τοροσίδης), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ντίας (46' Χριστοδουλόπουλος, 68' Γκερέρο), Φορτούνης, Χασάν.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Σιμόες, Άλεφ (78' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (85' Αλμπάνης), Κλωναρίδης (57' Μπακασέτας), Λιβάγια, Πόνσε.