Συνεχίζονται  οι προετοιμασίες του δημοτικού συνδυασμού του Σπύρου  Πολλάλη,  στο Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων, για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές  του Μαΐου. Ο συνδυασμός,  όπως ανακοινώθηκε σήμερα, θα ονομάζεται << Nέα  ΠΝΟΗ >>.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση  του Σπύρου Πολλάλη:

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το Όνομα και το Λογότυπο του Συνδυασμού μας.

 

 

Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία. Εκφράζει απόλυτα  αυτά που πρεσβεύουμε και αντικατοπτρίζει  πλήρως την πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε τις βάσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις  προκειμένου να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης.

Το Όνομα του Συνδυασμού μας είναι  << Nέα  ΠΝΟΗ >>.

Το  <>  αφορά τους συμπολίτες μας που απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του Συνδυασμού μας. Πρόκειται για άτομα με νέες – καινοτόμες ιδέες, πρόθυμα να εργασθούν και να συνεργασθούν μεταξύ τους,  προκειμένου όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για ένα βιώσιμο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Η  <<ΠΝΟΗ>>  είναι η ανάσα δημιουργίας με σκοπό την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. Μέσα από ριζική ανανέωση σε πρόσωπα, αντιλήψεις και πρακτικές επιδιώκουμε μια νέα ΠΝΟΗ στο Δήμο μας.

Το Λογότυπό μας είναι ένα σύμπλεγμα χρωμάτων που συμβολίζει  την πολυσυλλεκτικότητα και την ανεξάρτητη χροιά του Συνδυασμού μας, έξω και πάνω από οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και πολιτική πεποίθηση.

Nέα

Πίστη

Νομιμότητα   

Όραμα

Ήθος

 

Σπύρος Χρ. Πολλάλης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων