Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό στο αποψινό (17/02) παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:30 την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Live στο gavros.gr/NS1.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι και είναι πανέτοιμοι να δώσουν και τη ψυχή τους για να καταφέρουν το τρίποντο.

Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν τα αναμενόμενα, ωστόσο, αυτό έχει πεισμώσει ακόμη τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τον τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν υπάρχουν για τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου, ο οποίος έχει δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι το ματς με την ΑΕΚ τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια, βγάζοντας από το ξεκίνημα και για 90 λεπτά τον καλύτερό τους εαυτό, παίρνοντας έτσι και με τη βοήθεια του κόσμου το πολυπόθητο τρίποντο, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη ψυχολογία τους ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό στο Κίεβο.