Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα ημέρα μοίρασε χιλιάδες μερίδες φαγητού, αλλά και ρούχα στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Θρύλος και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους και ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Το απόγευμα της Πέμπτης μάλιστα στο πλευρό των προσφύγων βρέθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού βοήθησαν τους ανθρώπους του συλλόγου στη διανομή του φαγητού και χάρισαν χαμόγελα ελπίδας σε μικρούς και μεγάλους που διαβιώνουν σε άθλιες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν οι "Τσόρι" και Ρομπέρτο, οι οποίοι εκτός από φαγητό μοίρασαν στους πρόσφυγες και είδη ένδυσης. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μάλιστα έδωσαν και μπάλες ποδοσφαίρου και παράλληλα αντάλλαξαν μερικές μπαλιές με τους πρόσφυγες, χαρίζοντάς τους χαμόγελα ελπίδας. Εκτός από τους παίκτες, το "παρών" έδωσε επίσης ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος.

Η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι δίπλα σε όλους τους δοκιμαζόμενους ανθρώπους και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του. Μια πρωτοβουλία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βγήκε μπροστά και βοήθησε τους πρόσφυγες. Η αλληλεγγύη που δείχνει ο Ολυμπιακός έχει γίνει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με το σύλλογο και τον Πρόεδρο να δέχονται τα εύσημα για την τεράστια προσφορά αγάπης τους.