Στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και περπάτησε μαζί με στελέχη του συνδυασμού του στο κέντρο της πόλης. 

Ο κ. Σγουρός χαιρέτησε παλιούς και καλούς του φίλους, συνομίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής, εξήγησε στον κόσμο το πρόγραμμα του για την επόμενη ημέρα στην περιφέρεια Αττικής και στάθηκε ευλαβικά μπροστά από το άγαλμα του Παύλου Φύσσα, που βρίσκεται στο σημείο που σκοτώθηκε και πάνω στην οδό που πλέον φέρει το όνομα του. Εκεί μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως άφησε και ένα μπουκέτο λουλούδια, γεγονός που αποτελεί δηλωτικό στοιχείο του σεβασμού του στη μνήμη του αδικοχαμένου Έλληνα μουσικού. 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη γειτονιά της Β΄Πειραιά ο κ. Σγουρός είχε συνεχώς δίπλα του τον υποψήφιο βουλευτή της περιοχής Δημήτρη Διαμαντίδη, τον υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Παντελή Καμά, τον πρώην δήμαρχο Κερατσινίου Γιώργο Χάσκα, τον πρωην αντιδήμαρχο Ανδρέα Κρεμμυδα, τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Σγαρδέλη, τους επίσης υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Πάππα και Δήμητρα Γιάνναρου, τον πρώην βουλευτή της περιοχής Κανέλλο Λάλλο, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Λεωνίδα Αθανασιάδη, Θάνο Νίκου, Γιώργο Σωπηλιάδη και Δημήτρη Κατσικάρη.

 Στη συνέχεια τα τοπικά στελέχη του νέου φορέα της κεντροαριστέρας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Εκεί όπως σε θέση να γνωρίζει η στήλη  συζήτησαν όλα τα σημαντικά της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη Συμφωνια των Πρεσπών που υπερψηφίστηκε χτες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία και καταδίκασαν.