«Αν ακούσεις κάποιες φωνές το βράδυ μες΄ στα ονείρα σου, τότε θυμήσου την πλατεία στην παλιά τη γειτονιά σου» είχε γράψει πριν από κάποια χρόνια ο Νίκος Βουρλιώτης, αναφερόμενος στο μέρος που έζησε και μεγάλωσε, την Αγία Βαρβάρα.

Το τραγούδι αυτό έγινε viral, γνώρισε τεράστια επιτυχία και σήμερα, από το ίδιο παγκάκι, που κάποτε χάραζε τα όνειρα του, ο γνωστός τραγουδιστής ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα.

 Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου ο Nivo θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβαρά – Πρώτη Ξανά» στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Οι καλά γνωρίζοντες σημειώνουν πως καταλυτικό ρόλο για αυτή του την απόφαση έπαιξε το γεγονός πως ο ίδιος τρέφει πλέριο σεβάσμο και εκτίμηση στον κ. Μίχο, ο οποίος στο παρελθον εκλέχτηκε δήμαρχος για τέσσερις συνεχόμενες φορές, αλλά και ο καλός του φίλος Βασίλης Βόσσος που τον παρακίνησε να μπει στον συνδιασμό και με τον οποίο θα είναι μάλιστα συνυποψήφιοι.

 Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης του συνδυασμού, που έγινε σε μία κατάμεστη αίθουσα στο δημοτικό κινηματοθέατρο της πόλης "Γιάννης Ρίτσος", όταν ακούστηκε το όνομα του, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα,  ενώ όταν τελειώσε η παρουσίαση ο ίδιος βγήκε αρκετές φωτογραφίες με τον κόσμο, που κυριολέκτικα τον περικύκλωσε.  Μετά από αρκετή ώρα ο Νίκος Βουρλιώτης αποχώρησε με τους γονεις του και την οικογένεια του, την ίδια στιγμή που από τα μεγάφωνα ακούγονταν το τραγούδι «τι είχα και τι έχασα» που είχε γραψει επίσης για την περιοχή του.