Το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προκύπτουν για τους μαθητές και τις μαθήτριες από τη συμμετοχή τους σε Μαθητικούς Αγώνες Λόγου διοργανώνει στις 12 Ιανουαρίου τις "Μαθητικές Αντιρρησίες", με την υποστήριξη του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Συμμετέχουν ομάδες μαθητών Λυκείων από 16 σχολεία της Δ/νσης Δ/θμιας Πειραιά και της Γ' Αθήνας. Οι «Μαθητικές αντιρρησίες» διεξάγονται με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση. Τους αγώνες θα ενισχύσουν μέλη Ρητορικού Ομίλου του ΟΠΑ καιτης SAFIA (Student Association For International Affairs).

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου εκτός από τη βοήθειά του (υλική και ηθική) θα παρευρεθεί με αντιπροσωπεία την ημέρα των αγώνων. Οι “Μαθητικές Αντιρρησίες” διοργανώνονται από το σχολείο μας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων και υποστηρίζονται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, όπου εκτός από τη βοήθειά του (υλική και ηθική) θα παρευρεθεί με αντιπροσωπεία στους αγώνες.

Οι σχολικές μονάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα επικοινωνίας στην οποία θα σημειώσουν τα στοιχεία του σχολείου και του/της υπεύθυνου εκπαιδευτικού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας έως 16 ομάδες, με καταληκτική ημερομηνία 21/12/2018. Πληροφορίες: Μακρίδης Γ. , Πλέσσα Μ. στα τηλέφωνα: 2104318008, 6944517472.