Την 11η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού και έκαναν άλλο ένα βήμα για τον τίτλο. Η Κ20 του Βασίλη Βούζα νίκησε ξανά τον ΠΑΟ, αυτή τη φορά με 1-0 (είχε προηγηθεί το 4-0 στο Κορωπί, στο ματς του πρώτου γύρου) και τον άφησε 34 βαθμούς πίσω!

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ανδρούτσος στο 47'. Ο σκόρερ συνεργάστηκε πανέμορφα με τον Βρουσάι στις αρχές του β' ημιχρόνου και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά οι παίκτες δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Ο Λάτσι στο 14', ο Ανδρούτσος στο 33' και ο Μεγαρίτης στο 64' είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές. Ωστόσο, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα του Θρύλου: Γαβαλάς, Σάλιακας, Φουάσης (78' Τόλι), Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (85' Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Βρουσάι (89' Κιρτζιαλίδης).

ΠΑΟ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Πίσπας (22' λ.τρ. Λάμπρου), Μπουζούκης (63' Αγγελόπουλος Β.), Χατζηγιοβάννης.