Σε δείπνο παρευρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο  υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά Δημήτρης ΔΙαμαντίδης, που του παρέθεσαν φίλοι του από το Κερατσίνι, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

 Η ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πάρα πολύ καλή και αισιόδοξη για την πορεία του Κιν.Αλ. αλλά και της υποψηφιότητας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως στη σύναξη αυτή έδωσαν το παρών όλα τα ιστορικά στελέχη του Κερατσινιού, όπως ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της περιοχής  Γρηγόρης Νιώτης, ο Χρήστος Φωτίου που υπήρξε στο παρελθόν πρώην βουλευτής, υπουργός, δήμαρχος και νομάρχης Πειραιά, ο Κανέλλος Λάλος που ήταν επίσης βουλευτής της περιοχής, ο Δημήτρης Σαράφογλου που ήταν πρώην δήμαρχος Κερατσινίου, ο πρώην διευθυντής του γραφείου του Κώστα Λαλιώτη Τάκης Κασκαμπάς, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από τις περιοχές του Πειραιά, καθώς και υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Παντελής Καμάς.

 Όλοι οι συνδαιτημόνες χαιρέτησαν την υποψηφιότητα Διαμαντίδη και τόνισαν πως ενώνει το ιστορικό ΠΑΣΟΚ με όλες τις δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής