Σε πανηγυρικό κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο Κερατσίνι η πρώτη συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας Παντελή Καμά. Πάνω από 100 άτομα έδωσαν βροντερό παρών και ενίσχυσαν με την παρουσία τους τον συνδυασμό.

Φίλοι και στελέχη του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου είδαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς το σήμα της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και χειροκρότησαν πολλές φορές τους ομιλητές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ανακοινώθηκε και η πρώτη σειρά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.  Ενώ, ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της αυτοδιοίκησης

Εκτός όμως από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμινη, το παρών έδωσαν και οι πρώην Βουλευτές Γιάννης Διαμαντίδης, Γρηγόρης Νιωτης, Κανέλλες Λάλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Διαμαντίδης , Σταμάτης Μαλέλης, Σταυρούλα Στεφανίδου , Νάνσυ Θεοτοκάτου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Λεωνίδας Αθανασιάδης, Θάνος Νίκου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και πρώην Αντινομάρχης Γιώργος Τσιριδης.

 Παράλληλα σημαντική χαρακτηρίστηκε και η παρουσία της πρώην αντιδημάρχου Βούλα Μαρινοπουλου, του πρώην πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιου Γκιόκα, του Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» Ζαχαρία Ζούπη, του πρώην Δημοτικού Σύμβουλου Δραπετσώνα Αναστάσιου Μαυροφειδόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου Νίκαιας Γιώργου Κουβάτσο.

Την  βραδιά όμως χαιρέτησαν και κομματικά στελέχη όπως ο Γιώργος Μεντζελίδης που είναι γραμματέας νομαρχιακής κινήματος αλλαγής της Β΄ Πειραιά, ο Μάνος Γλαμπεδακης που είναι μέλος της νομαρχιακής Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΔΑΣ Δραπετσώνας, η  Θέτης Μπλάνα η οποία είναι επίσης μέλος νομαρχιακής  κινήματος αλλαγής Β΄ Πειραιά, αλλά και  ο Δημήτρης Λουμος μέλος κι αυτός  νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ. Β΄ Πειραιά

Τέλος όλοι όσοι αναφέραμε μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού ΑΛΑΖΟΥΜΕ  Θανάση Μπαλκάμο και Γιάννη Παπαδάκη άκουσαν τα πρώτα 17 στελέχη της οποίας ηγείται ο Παντελής Καμάς που είναι οι:

1. Ανδρέας Κρεμμυδας, πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Β Πειραιά

2. Μηνάς Λάλος, νυν δημοτικός σύμβουλος

3. Δημήτρης Γκιωνης, ελεύθερος επαγγελματίας

4. Χρήστος Σγαρδέλης, Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής Κερατσινίου-Δραπετσώνας

5. Βασίλης Παππάς, ελεύθερος επαγγελματίας

6. Καναβάρος Μανώλης, Ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος της Ένωσης παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά

7. Δημήτρης Αργυρόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων Δήμου Περάματος

8. Δημήτρης Σιδηρόπουλος, υπάλληλος φυλακών Κορυδαλλού

9. Ηλίας Δεληγιαννιδης, ιδιωτικός υπάλληλος

10. Κοντοστόλης Μανώλης, ναυτικός

11. Σπύρος Αλιβιζάτος, ιδιωτικός υπάλληλος

12. Βασίλης Μπαλκάμος, ελεύθερος επαγγελματίας

13. Δημήτρης Κιρλαγκίτσης, ναυτικός

14. Ζωή Ζέρβα, ελεύθερη επαγγελματίας

15. Δήμητρα Γιάνναρου, στέλεχος γυναικείων οργανώσεων

16. Ζωή Βρανά, ιδιωτική υπάλληλος

17. Εύα Ξανθοπούλου, ελεύθερη επαγγελματίας