Αποδίδουν καρπούς οι συνεχείς κινητοποιήσεις του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας λάμπρου Μίχου και της δημοτικής του ομάδας που συνέχιζουν με αμείωτη ένταση τις κινητοποιήσεις τους, αλλά και τις συνεχείς επισκέψεις τους στις δομές, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της πόλης.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 20/12/2018 ο επί σειρά ετών Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» πραγματοποίησε μία ακόμα επιτυχήμενη εξόρμηση συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού στο 3ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας και στο Κέντρο Φίλιας και Αλληλεγγύης ΚΕΦΑ. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους, να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές ενόψει των Χριστουγεννιάτικών εορτών και της Πρωτοχρονιάς. Κατα τη διάρκεια της παραμονής του στις δομές της περιοχής έγινε δέκτης αγάπης, ενώ παράλληλα αρκετοί ήταν εκείνοι που τον αγκάλιασαν και του δήλωσαν την αμερίστη συμπαράσταση τους και σε αυτή τη μάχη.

Αμέσως μετά, ο Λάμπρος Μίχος και  τα μέλη του συνδυασμού επισκέφτηκαν τις λαϊκές αγορές της πόλης, όπου χαιρετήθηκαν με κάτοικους και πωλητές, συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές.