Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (13/12) θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μίλαν για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει δείξει την τεράστια «δίψα» του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα να πάρει την πρόκριση στον τελικό με τους «ροσονέρι».

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπάρχουν επιπλέον εισιτήρια από επιστροφές της Μίλαν και έτσι ακόμη περισσότεροι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Ναό και να παρακολουθήσουν από κοντά τη «μάχη» των Πειραιωτών με την Μίλαν. Τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» θα διατίθενται μέσω Internet.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην MILAN που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 13/12/18 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας υστέρα από επιστροφές εισιτηρίων από την Φιλοξενούμενη ομάδα και την UEFA, ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org)».