Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η πρωτοποριακή κίνηση και η πρωτοβουλία που πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να σιτίζονται κάθε μέρα οι πρόσφυγες που έχουν καταλύσει στο λιμάνι του Πειραιά.

*** Διαβάστε τα σχετικά θέματα εδώ:

Ολυμπιακός και Μαρινάκης απλώνουν χείρα βοηθείας στους πρόσφυγες στον Πειραιά

Ο Θρύλος δείχνει το ευαίσθητο του πρόσωπο (ΦΩΤΟ)

Προσφορά στους πρόσφυγες χωρίς όρια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο Πρόεδρος των Πρωταθλητών και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, καταλαβαίνει απόλυτα την οδύσσεια περνούν αυτοί οι άνθρωποι και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατόν πιο καλά την περίοδο που θα βρίσκονται στη χώρα μας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της και σιτίζει κάθε ημέρα τους πρόσφυγες που άφησαν την πατρίδα τους για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Ο πειραϊκός σύλλογος στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και αξίζει να τονιστεί πως στην ενέργεια και τη σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αναφερθεί τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία και εφημερίδες και ιστοσελίδες του κόσμου.

Παγκόσμιες διαστάσεις έχει πάρει η κίνηση των ερυθρολεύκων για αρωγή στους συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, κάτι που δείχνει πως τυχαίνει αναγνώρισης η βοήθεια που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο συνάνθρωπος αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τα δημοσιεύματα, με την κίνηση του Ολυμπιακού να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου:

Marca

 

Sport You

 

Be Soccer

 

La Informacion

 

Mais Futebol

 

Record

 

O Jogo

 

Sapo

 

Observador

 

Sabado

 

AIPS

 

Shafagna