Ο Ζαχαρίας Ζούπης μπορεί να απέσυρε την υποψηφιότητα του, ωστόσο φαίνεται πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την παρούσα δημοτική Αρχή η οποία όπως τονίζει προσπαθεί να ψαρέψει στελέχη από την κεντροαριστερά.

Αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί τις επόμενες ημέρες τονίζει μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook  ο κ. Ζούπης, που οι φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού και τονίζει πως ο κ. Βρεττάκος θα πάρει τις απαντήσεις που του πρέπουν.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαχαρία Ζούπη

Όσο ακόμα συζητούσα ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος, μάθαινα ότι ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Βρετάκος πλησίαζε άτομα από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ και της Κεντροαριστεράς ( δεν εννοώ τον χώρο πάντως του ΣΥΡΙΖΑ ) για να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του.

Τα μάθαινα και γελούσα αφού ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει καταστροφικές όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ανάμεσά τους και Δημοτικές Αρχές της Κεντροαριστεράς ( Σαράφογλου, Χάσκας, Χρυσός, Χρονόπουλος). τον δε Κ.Λάλο εγκληματία της πόλης!

Γελούσα λοιπόν και για τις προσπάθειες " ανοιγμάτων " ,αλλά και γιατί πίστευε ότι μπορεί επώνυμα στελέχη του χώρου να στηρίξουν ένα Δήμαρχο που καμία πολιτική,αυτοδιοικητική σχέση δεν έχει με τις αντιλήψεις μας, ξεχνώντας μάλιστα και τις ύβρεις του

Γελούσα και γελάω, γιατί μαθαίνω ότι θεωρεί την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου ως ευκαιρία να ψαρέψει στα θολά νερά!

Θα πάρει τις απαντήσεις που του πρέπουν....