Μια θρυλική βραδιά θα είναι η 13η Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Ολυμπιακού κρατούν την τύχη τους, στα χέρια τους. Υπό την έννοια ότι δεν περιμένουν άλλο αποτέλεσμα. Εάν φτάσουν στο σκορ που χρειάζονται, θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Από εκείνους εξαρτώνται όλα, δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στο άλλο ματς, αυτό ανάμεσα σε Ντουντελάνζ και Μπέτις στο Λουξεμβούργο. Κι αυτό είναι σημαντικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Με νίκη 2-0 ή 3-1 είναι η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι εύκολο μεν, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο δε... Σε ένα Καραϊσκάκη που θα «βράζει», με τον κόσμο να δημιουργεί «καυτή» ατμόσφαιρα και τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να κάνουν μια μεγάλη υπέρβαση, να κάνουν κατάθεση ψυχής, όλα είναι πιθανά.

Το σίγουρο είναι ένα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ραντεβού με την ιστορία και 90 λεπτά για να γράψουν μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Κόντρα σε αντιπάλους από την Ισπανία και την Ιταλία. Θα είναι τεράστια επιτυχία και μεγάλη υπόθεση εάν τα καταφέρουν.