O Ολυμπιακός πέτυχε το στόχο του, νίκησε στη Θεσσαλονίκη, πλησίασε στη βαθμολογία τις ομάδες που προπορεύονται και πλέον κοιτάζει μπροστά. Στα δύο ματς που έρχονται, με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, αμφότερα εντός έδρας.

Το σίγουρο είναι ένα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο ματς κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο. Και αυτό διότι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει να κάνει το σχετικό ροτέισον διότι θέλει να έχει «φρέσκους» παίκτες και στο ένα ματς και στο άλλο.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει όλη η αμυντική τετράδα. Με τους Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μεριά και Μιράντα να έχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν, όπως και ο Γιαννιώτης κάτω από τα γκολπόστ. Αλλαγές θα έχουμε και στη μεσαία γραμμή, ενώ ένα σχετικό ροτέισιον θα γίνει και στα άκρα και την επίθεση. Με τον Ναουέλ και τον Φετφατζίδη να έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην ενδεκάδα.

Περισσότερα θα φανούν από την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν στο «Κλ. Βικελίδης». Μην ξεχνάμε επίσης πώς οι όποιες αλλαγές θα γίνουν, θα έχουν σχέση και με το πλάνο του Μαρτίνς και για τον Παναθηναϊκό.