Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στη Ρόδο ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Θρύλου στο νησί και προκάλεσε ενθουσιασμό στα παιδιά που τον είδαν από κοντά. Στα παιδιά που είχαν την τύχη να δουν από κοντά τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή και βετεράνο παίκτη των «ερυθρολεύκων».

Ο Καρεμπέ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους γονείς τους, σε μια συζήτηση που αφορούσε το ποδόσφαιρο και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού όσον αφορά τις Σχολές ποδοσφαίρου που έχει ο Θρύλος σε όλο τον κόσμο. Ένα

σωστά δομημένο επαγγελματικό πλάνο, το οποίο ακολουθούν πιστά σε όλο το Δίκτυο ούτως ώστε η εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών -μέσω αυτής της δημιουργικής διαδικασίας- να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Κριστιάν εξήρε την συνέπεια και τη σοβαρότητα των ανθρώπων του ΑΣ Χάλκης, όπου είναι και η Σχολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο, λέγοντας τους πώς έμεινε εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις. Επισημαίνοντας πώς θα ήταν ιδανικό να υπήρχαν σε όλη την Ελλάδα γήπεδα σαν και το δικό τους, ώστε να μπορούν με χαρά και ευχαρίστηση να αθλούνται όλο και περισσότερα μικρά παιδιά.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παιδιών ήταν η απλότητα που έδειξε ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου στην κουβέντα που έκανε μαζί τους. Μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που έδειξε για μια ακόμα φορά πώς με τον τρόπο του μπορεί να ξεχωρίζει, κάνοντας απλά πράγματα.