Όχι έτσι! Όχι με τέτοιο τρόπο! Αυτό το «διπλό» ήταν του Ολυμπιακού. Από την γκολάρα του Φορτούνη (58') οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα, τον έλεγχο του ματς. Και μέσα σε ένα τετράλεπτο πέταξαν μια δική τους νίκη. Αρχικά στο 90ό λεπτό έγινε το 1-1, αλλά και με την απίστευτη ευκαιρία του Φετφατζίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όλα χάνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα τέτοιο ματς, με την απίστευτη κούρσα του Ποντένσε από τα αριστερά και την τρομερή ασίστ του Γκερέρο, θα έπρεπε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να τελειώσει τη φάση! Δεν το έκανε και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Αφήνοντας τους απανταχού Ολυμπιακούς αποσβολωμένους που χάθηκε τέτοια ευκαιρία για να φύγει ο Θρύλος νικητής από το ΟΑΚΑ.Το φιλμ της αναμέτρησης:

14': Σουτ του Λιβάγια μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακή επέμβαση του Γιαννιώτη με το αριστερό χέρι.

15': Μακρινό σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

19': Μακρινό σουτ από τον Γκάλο, δεν είχε πρόβλημα ο Γιαννιώτης.

22': Σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.

27': Σέντρα-σουτ από τον Φορτούνη, στην αγκαλιά του Μπάρκα.

44': Κάθετη πάσα του Φορτούνη για τον Χασάν που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Μπάρκα.

58' 0-1: Ο Ποντένσε πάσαρε στον Φορτούνη που με ένα απίστευτο, τεχνικό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Μπάρκα.

75': Σέντρα του Ποντένσε από τα αριστερά, κεφαλιά του Χασάν, έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπάρκας, αλλά ο Τσιμίκας δεν μπόρεσε να πάρει καλά το «ριμπάουντ».

80': Πλασέ του Μοράν έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.

88': Φάουλ του Μπακασέτα, ο Λαμπρόπουλος έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

90' 1-1: Σέντρα του Γκάλο από τα δεξιά, ο Μπακασέτας νίκησε τον Γκιγιέρμε στον αέρα και με κεφαλιά ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

90'+4: Αντεπίθεση με τον Ποντένσε να κάνει την επέλαση από τα αριστερά, να γυρίζει την κατάλληλη στιγμή για τον Γκερέρο που με τη μια έδωσε στον Φετφατζίδη που αστόχησε από απίστευτη θέση!!!

Ο Δανός διαιτητής Κριστόφερσεν έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λιβάγια (46'), Μοράν (76΄) και Βούκοβιτς (64')

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (78' Μπογιέ), Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60' Μοράν), Γκάλο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (50' Γιακουμάκης), Λιβάγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (74' Φετφατζίδης), Φορτούνης (81' Τουρέ), Χασάν (85' Γκερέρο).