Στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο ματς με την Μίλαν, ήταν ο Γιάγια Τουρέ. Με τον Ιβοριανό μέσο να δείχνει πώς, παιχνίδι με το παιχνίδι, ανεβάζει κι άλλο την απόδοσή του. Στο Μιλάνο, στο πιο δυνατό «τεστ» που θα μπορούσε να έχει, τα πήγε εξαιρετικά. Απέναντι στους «ροσονέρι» ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν σχεδόν αλάνθαστος σε ό,τι αφορά τις μεταβιβάσεις, τις πάσες.

Άγγιξε το 100%, καθώς στα 83 λεπτά που αγωνίστηκε είχε ποσοστό στις πετυχημένες πάσες 97%, με 56 στις 58. Εντυπωσιακά νούμερα για τον Τουρέ σε ένα ματς που απέναντι στους «ερυθρολεύκους» ήταν η Μίλαν. Αλλά δεν ήταν η μοναδική δουλειά που έκανε ο Γιάγια.

Όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο, είχε το ρόλο του προπονητή εκεί. Δηλαδή έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του, με τις κινήσεις που έκανε. Βοηθούσε τους συμπαίκτες του να κάνουν ό,τι έπρεπε και να έχουν σωστές θέσεις, τοποθετήσεις και κινήσεις στο γήπεδο.

Ο Τουρε ημέρα με την ημέρα είναι όλο και καλύτερος και δείχνει πώς πλησιάζει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, δείχνοντας πώς θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στην πορεία.