Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFΤM Top Resa στο Παρίσι συμμετέχει ο Δήμος Ύδρας. Στο Παρίσι ταξίδεψε για την έκθεση ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ο οποίος σε δηλώσεις του είπε τα ακόλουθα:

"Η εν λόγω έκθεση είναι κορυφαία για τη ταξιδιωτική βιομηχανία της Γαλλίας προσελκύοντας περισσότερο από 32.000 επαγγελματίες του Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης είχα σύντομη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και την υπεύθυνη του γραφείου του ΕΟΤ στο παρίσι κ. Βοζίκη σε συνεργασία με την οποία τον περασμένο Μάιο διοργανώσαμε αποστολή Γάλλων Δημοσιογράφων του Τουρισμού στην Ύδρα μας.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής θα παρουσιάσω την Ύδρα ως τουριστικό προορισμό σε επαγγελματίες του Χώρου και ξένους δημοσιογράφους.

Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφερειακή Σύμβουλο εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού κ. Ελένη Δημοπούλου για τη φιλοξενία του Δήμου μας στο περίπτερο της Περιφέρειας αλλά και για τη διοργάνωση συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες. Ένα ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στον κ. Βερούκα για την άριστη φιλοξενία του στο σπίτι του στο Παρίσι αλλά και για την φροντίδα των μετακινήσεων μας και τη μεταφορά των φυλλαδίων της Ύδρας μας."