Την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική. Από το πρωί της Τρίτης, τα εισιτήρια του ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στα εκδοτήρια. Με τον κόσμο να δημιουργεί ουρές για να εξασφαλίσει τα «μαγικά χαρτάκια» για το ντέρμπι που έρχεται.

Μεγάλη δίψα υπάρχει στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ για το ματς αυτό που με νίκη, θα στείλει τον Ολυμπιακό στο +5 από τον ΠΑΟΚ. Από νωρίς ήταν εκεί για να πάρουν το προμηθευτούν το εισιτήριό τους και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στις εξέδρες του Ναού.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00, με εξαίρεση το Σάββατο που το ωράριο διάθεσης -εάν δεν έχει γίνει έως τότε sold out- είναι 10:00-15:00, ενώ την ημέρα του ματς θα είναι διαθέσιμα από τις 10:00 ως την ώρα του ματς. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 140€ (VIP) & 200€ (VVIP).

Το σίγουρο είναι ένα. Ο κόσμος του Θρύλου θα γεμίσει το Κάστρο των «ερυθρολεύκων» για να δώσουν ώθηση στην ομάδα να πετύχει μια ακόμα μεγάλη νίκη και να συνεχίσει το σερί της.