Ο Ολυμπιακός μετά από πολλά χρόνια θα έχει σε ματς στη Νέα Σμύρνη τον κόσμο του στο πλευρό του. Σχεδόν 1.500 ΓΑΥΡΟΙ θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου του Πανιωνίου, για να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα.

Με τη Θύρα 7, με μήνυμά της μέσα από τη σελίδα της στο facebook, να καλεί όσους θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά να έχουν και τα μάτια τους δεκατέσσερα. Να περιφρουρήσουν το δικαίωμα του κόσμου του Ολυμπιακού, να μπορεί να είναι παντού -σε κάθε γήπεδο- δίπλα στην ομάδα.

Με το σχετικό μήνυμα από τη Θύρα 7 να αναφέρει: «Πέρυσι έγινε η αρχή στο Περιστέρι. Φέτος ένα ακόμα βήμα γίνεται απόψε στην Νέα Σμύρνη. Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα η ώρα που θα είμαστε παντού με την ερυθρόλευκη στη θέση μας σε κάθε γήπεδο, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς: Να σπρώχνουμε τον θρύλο στην νίκη, να προστατεύουμε, να είμαστε η ΑΣΠΙΔΑ της ομάδας. Έτσι λοιπόν και σήμερα τα μάτια μας 7+7 να περιφρουρήσουμε και την ομάδα και το δικαίωμα μας να την βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ απαντάμε σε ύποπτες προκλήσεις. 90 ΛΕΠΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ,ΘΑ’ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 7!»