Πρωτοβουλία για μια νέα πρωτότυπη δράση παίρνουν τα Τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κορυδαλλού, με την δημιουργία Ομάδας Μπριτζ.  

 Το Μπριζ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι με τράπουλα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα φύλλα, ενώ είναι  αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.  

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το Μπριτζ βελτιώνει εντυπωσιακά τη μνήμη, καταπολεμά το Αλτσχάιμερ και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Παίζεται με 4 άτομα, ζευγάρι ανά δύο και προσφέρει στους συμμετέχοντες, εκτός από εξάσκηση του μυαλού,  δημιουργική διασκέδαση και την δυνατότητα της επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΚΑΠΗ Κορυδαλλού είναι τα πρώτα στην Αττική και τα δεύτερα στην χώρα, μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που δημιουργούν ομάδα Μπριτζ.  Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν δημότες όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των ΚΑΠΗ. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στο Γ΄ΚΑΠΗ, Μπουμπουλίνας 30 και στο τηλέφωνο 210-4979521.