Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αναλυτικά, το μήνυμα:

«Σήμερα ανταμείβονται και επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι κόποι χρόνων για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φτάσατε στο τέλος του αγώνα, δίνοντας με επιτυχία την «πρώτη μάχη» της ζωής σας. Εύχομαι οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε να σας ανοίξουν νέους δρόμους γνώσης και προσωπικής εξέλιξης.

Όμως, ο δρόμος της προόδου και της εκπλήρωσης των ονείρων σας δεν περνά μόνο μέσα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, όπως είναι αυτό που καλείστε να ζήσετε, οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες είναι μια διαρκής πρόκληση, που προϋποθέτουν συνεχή αγώνα, διάθεση για μάθηση και συνεχή επιμόρφωση. Γι’ αυτό εύχομαι και προτρέπω όλες και όλους, όσους τα κατάφεραν αλλά και όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσετε να αγωνίζεστε και να αναζητάτε διαρκώς νέες ευκαιρίες και δυνατότητες. Ως δημοτική αρχή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήσασταν μαθητές, θα είμαστε στο πλάι σας, αρωγοί και συμπαραστάτες».